Γιώργος Χατζηθεοδώρου: Στον Δήμο Ξάνθης έχουμε και καραντίνα δημοκρατίας!

Για επιβολή “καραντίνας δημοκρατίας” κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, ο επικεφαλής των Πολιτών για την Ξάνθη, Γιώργος Χατζηθεοδώρου χαρακτηρίζοντας την κατάσταση αλλοπρόσαλλη.

Αναφερόμενος στην αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, ο οποίος με επιστολή του απειλεί ότι θα καταφύγει στη λύση του εισαγγελέα και της αποκεντρωμένης “γιατί σύσσωμη η αντιπολίτευση ζητήσαμε να γίνει-επιτέλους- ένα δημοτικό συμβούλιο, ώστε να συζητηθούν τα 13 ζητήματα που βάλαμε από τις 8 Απριλίου” που αφορά την επόμενη μέρα της πανδημικής κρίσης.

“Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δεν σεβάστηκε ούτε το άρθρο 67, το οποίο έχει τροποποιηθεί με τον 4454/2020 και αναφέρει ότι η αντιπολίτευση έχει το δικαίωμα να ζητήσει σύγκληση δημοτικού συμβουλίου” τονίζει, για να προσθέσει ότι έκανε ένα “δικό του” δημοτικό συμβούλιο, με τρία άσχετα θέματα.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου, μάλιστα, σε ανάρτηση του τον χαρακτηρίζει “Γυμνασιάρχη του ’50 που κραδαίνει τη βέργα του στους ανυπάκουους μαθητές” δίνοντας ραντεβού “στους δρόμους της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας και του Αγώνα τους ξέρουμε και εμείς κ. Πρόεδρε.”

Ακούστε τη συνέντευξη: