Δημοτικό Συμβούλιο 14/4/2020

  Ξάνθη, 13/4/2020

  ΠΡΟΣ

  κ. πρόεδρο ΔΣ Ξάνθης

   

  Κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

  με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι η Δημοτική μας Παράταξη δε θα συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο που καλείτε για τις 14/4/2020 για τους παρακάτω λόγους:

  • Όπως είχαμε δηλώσει και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δε θα συμμετέχουμε ξανά στα δια περιφοράς (Δημοτικά Συμβούλια) γιατί αποδεικνύονται αναποτελεσματικά και αφερέγγυα, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα ουσιαστικής συζήτησης επιχειρημάτων και δημοκρατικών ψηφοφοριών.Ίσως είμαστε ο τελευταίος Δήμος που δεν έχει την «δυνατότητα» πραγματοποίησης Δημοτικού Συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης.  θεωρούμε ότι αυτό είναι υποτίμηση και υπεκφυγή.
  • Για άλλη μια φορά απαξιώνετε την αντιπολίτευση (29 Δημοτικούς Συμβούλους) που ζητούν άμεσα συνεδρίαση με 13 σημαντικά θέματα για τον Δήμο μας, όπως προστασία των δημοτικών υπαλλήλων, άμεση στήριξη της επιχειρηματικότητας και προστασία των συνδημοτών μας, με θέματα που δε θεωρούμε άμεσα και επείγοντα. Το άλλοθι που ζητάτε για την αυθαίρετη διαχείριση των πεπραγμένων σας, δε θα σας το δώσουμε.
  • Η ερμηνεία των αποτελεσμάτων γίνεται κατά το δοκούν και ο κίνδυνος αλλοίωσης των αποτελεσμάτων είναι υπαρκτός, βάση και του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου δια περιφοράς.

  Ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να καταλάβει έστω και την τελευταία στιγμή τι σημαίνει η ισχύς εν τη ενώσει.

  Είμαστε διαθέσιμοι να βοηθήσουμε. Ο αποκλεισμός της αντιπολίτευσης δείχνει και τη λογική του διχασμού αλλά και τη μη χρηστή διοίκηση.

   

  ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ

  Γιώργος Χατζηθεοδώρου

  Αριάνα Παπαϊωάννου

  Νίκος Ανταμπούφης