ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολίτες για την Ξάνθητης Γενικής Συνέλευσης (19/5/2014) της Δημοτικής Κίνησης «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ».

 

 

Eυχαριστούμε τους/τις συνδημότες/τισες που μας έδειξαν εμπιστοσύνη και ενίσχυσαν με τη ψήφο τους, τον συνδυασμό μας «ΠΟΛΙΤΕΣ για την ΞΑΝΘΗ». Δηλώνουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο έργο που μας ανατέθηκε και να αγωνιστούμε, μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο, όπως υποσχεθήκαμε, για το Δήμο Ξάνθης και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας.

Κάνουμε νέο ξεκίνημα και καλούμε τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν με τη συμμετοχή και  δράση τους τη Δημοτική μας Κίνηση.

 Ο προεκλογικός μας αγώνας υπηρέτησε το πολιτικό πλαίσιο που εγκρίθηκε από τη συνέλευση των πολιτών και αυτό το πολιτικό πλαίσιο υπηρετούμε και την επομένη των εκλογών. Χαρακτηριστικά, επισημαίνουμε το τελευταίο του απόσπασμα: «… Η αλλαγή στο Δήμο μας δεν θα πραγματοποιηθεί με τη συσπείρωση διαχειριστών της εκλογικής ψήφου, με τη μετακίνηση και τον προσεταιρισμό «παραγόντων» ή με την αλλοτρίωση και τη  χειραγώγηση της ψήφου εξαθλιωμένων κοινωνικών ομάδων. Το νέο στο δήμο Ξάνθης έρχεται μέσα από την ενεργοποίηση, τη συμμετοχή και τη διεκδίκηση των πολιτών του.»

Στον  δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, πιστεύουμε ότι η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας αποτελεί ενίσχυση της δημοκρατίας και  εγγύηση για την καλύτερη λειτουργία του Δήμου Ξάνθης. Καλούμε τους συμπολίτες μας  να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα με υπευθυνότητα και μαζικότητα.

Η λογική της υπόδειξης εκλογικής συμπεριφοράς αλλά και οι αντιλήψεις καθοδήγησης είναι ξένες προς τις δικές μας αρχές. Πορευόμαστε και πολιτευόμαστε στη βάση ισότιμης σχέσης με τους δημότες που μας στηρίζουν και έχουμε εμπιστοσύνη  στις επιλογές των ενεργών συμπολιτών μας.